Parallel 10.5mm

120,00 ден.
In Stock
Parallel 10.5mm

PARALLEL 10,5 мм
Полу-статичко јаже, флексибилнo и леснo за ракување за безбедна работа на височина.

PARALLEL 10,5 mm полу-статичкото  јаже е дизајнирано со мал дијаметар наменето за работа на височина. Малиот дијаметар обезбедува многу добри перформанси во однос на флексибилноста и тежината. Има мало истегнување кога е ставено под напнатост, зголемувајќи ја ефикасноста на самиот почетокот при искачување на по него со алатка за само качување по јажето. Технологијата “Ever Flex“ гарантира голема флексибилност и постојани перформанси со текот на времето. Јаже достапно во шест бои и четири должини.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Ropes/PARALLEL-10-5-mm

Напомена: прикажаната цена е за 1м должина!