CORAX

3.671,00 ден.
In Stock
CORAX

CORAX
Повеќе наменски и прилагодлив појас.

CORAX е повеќе наменски појас, појас без замерка за сите возрасти, категории и активности. Неговата предност е: лесен за употреба и удобен, наменет е за спортско качување, алпинизам, качување мраз, движење по "via feratte" , високогорство, експедиционизам. Појасот е достапен во неколку бои и во две големини(1 и 2), за да ги собере сите вкусови и облиците на телото.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/CORAX