ATTACHE

900,00 ден.
In Stock
ATTACHE

ATTACHE
Лесен, компактен, матица карабинер во форма на круша.

Благодарение на својот компактен облик и системот за заклучување SCREW-LOCK, ATTACHE е дизајниран за повеќекратна употреба поврзана за вкопчување на сидриште, за осигурување со полулагерски чвор ... Има H пресек за намалување на тежината, како како и системот Keylock за да се избегне прицврстување на карабинерот за време на маневри.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/ATTACHE