ADJAMA

5.000,00 ден.
In Stock
ADJAMA

ADJAMA
Идеален појас за спортско качување, алпинизам и високогорство.


Наменето за техничко качување, качување на повеќе должини насоки и експединиционизам. Појасот ADJAMA е опремена со прилагодливи јамки на нозете кои се прилагодуваат на сите алпинисти во сите сезони. Оклопните јамки на нозете и појасот обезбедуваат максимална удобност без да се запре слободата на движење. Петте јамки за опрема ја носат целата опрема потребна за прогресија на мраз или карпа и ја прават лесно достапна за време на активност.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/ADJAMA