Volta guide 9 mm, 60m

13.850,00 ден.
In Stock
Volta guide 9 mm, 60m

VOLTA GUIDE 9 мм
Динамичко ултра леснo и компактно повеќе-наменско на јаже од 9 мм за качување, со UIAA Guide сув третман сертификат.

Јажето VOLTA GUIDE 9 mm е со мала тежина неопходно за интензивно качување и глечерско напредување. Упатството UIAA третман со вода против отсуство на вода му дава одлична отпорност на вода и е добро прилагодена за секојдневна употреба во екстремни услови. Сертифициран за сите намени: единечно, половично или близнак, за повеќекратна употреба и максимална разновидност според теренот.

За дополнителни информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Ropes/VOLTA-GUIDE-9-mm

Напомена: прикажаната цена е за 60м јаже!