Volta 9.2 mm, 60m

12.550,00 ден.
In Stock
Volta 9.2 mm, 60m

VOLTA® 9,2 mm
Динамичко повеќе-наменско, ултра лесно динамичко јаже со дијаметар од 9,2 mm за класично качување и елитни спортски качувачи.

VOLTA 9.2 единечно јаже има мала тежина неопходна за елитните корисници, нудејќи максимална долговечност и перформанси во какви било услови, благодарение на неговиот третман “Duratec Dry". Сертифицирано за сите намени: единечно, половина или близнак, за повеќекратна употреба и максимална разновидност во зависност од теренот.

За повеќе информации прочитајте на :

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Ropes/VOLTA-9-2-mm

Напомена: прикажаната цена е за 60м јаже!