VOLT® WIND European version

21.150,00 ден.
In Stock
VOLT® WIND European version

VOLT® WIND европска верзија
Појас целосен за безбедна работа на височина и зголемена работнo позиционирање во индустријата за ветерни електрани со точка за прицврстување за вертикална прогресија на шина или кабел.

VOLT WIND падот за апсење и работно позиционирање е лесно да се донира, благодарение на FAST LT PLUS и FAST LT автоматските токи кои овозможуваат прицврстување да се донира со нозе на земја. Широкиот, полу-цврст појас на половината и петелките на нозете даваат одлична поддршка. Неговата лесна конструкција за дишење го зголемува протокот на воздух. Неговата точка на прицврстување LADDER CLIMB овозможува вентрално прицврстување на количката за паѓање при падот, обезбедувајќи оптимална удобност при прогресијата. Има заштитни алишта на половината и на грбната точка за да го ограничи абењето при движење во кулата со ветерници. Сертифициран е за европски и руски ...

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/VOLT-WIND-European-version