VIZEN

3.660,00 ден.
In Stock
VIZEN

ВИЗЕН
Штит за лице за заштита од електрични опасности од течни лакови, со систем EASYCLIP за шлемови VERTEX и STRATO.

Штитот за лице VIZEN штити од опасности од електрични опасности и течни лакови. Овој штит со целосна покриеност нуди заштита на лицето и очите, додека го зачувува периферниот вид. Лесно се инсталира на шлемови VERTEX и STRATO, благодарение на системот за прицврстување EASYCLIP. Исто така, има и облоги отпорни на гребење и анти-магла.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Helmets/VIZEN