VERTEX®

4.600,00 ден.
In Stock
VERTEX®

ВЕРТЕКС®
Удобна заштитен шлем

Шлемот ВЕРТЕКС е многу удобен, благодарение на шест-точка-текстилната суспензија и системите CENTERFIT и FLIP & FIT, кои гарантираат дека шлемот безбедно се вклопува на главата. Прилагодливиот каиш има соодветна јачина и го прави идеален за работа за на висина и на тло. Неотворената надворешна пластична обвивка штити од електрични опасности, прскање на растопен метал и оган. Со својот потенцијал за интеграција на челните лампи од Petzl, заштита на слухот и дополнителни други, тој е целосно модуларен шлем, со што ги задоволува специфичните дополнителни потреби на професионалците.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Helmets/VERTEX