Vector 12.5mm

220,00 ден.
In Stock
Vector 12.5mm

VECTOR 12,5 мм
Полу-статичко јаже со голема јачина наменето за спасување на карпа и на работа на височина.

Големиот дијаметар обезбедува голема јачина и одличен зафат при работа со тешки товари. Технологијата “Ever Flex“ гарантира голема флексибилност и постојани перформанси со текот на времето. Јаже достапно во шест бои и четири должини.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Ropes/VECTOR-12-5-mm

Напомена: прикажаната цена е за 1м должина од јажето!