TRANSPORT 45L

5.800,00 ден.
In Stock
TRANSPORT 45L

 TRANSPORT- 45 Литри
Цврст и удобен ранец со голем капацитет за спелеологија и работа на висина.

TRANSPORT- е особено удобен ранец од 45 литри дизајниран за спелеологија и работа на висина. Изработено е од TPU (PVC) материјал, а неговата заварена конструкција овозможува поголема јачина.  TRANSPORT е идеален за носење на долги патеки, со преклопени ленти за на рамо, мека палета на половината и на грбниот панел. Ранецот има и две обликувани рачки. 

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/TRANSPORT-45L