TOOLBAG

2.140,00 ден.
In Stock
TOOLBAG

TOOLBAG
Торбичка за алат за работа на височина.

Чантата со алатки “TOOLBAG“ му овозможува на корисникот да ги организира своите алатки за време на работа на височина. Кртлакот дозволува торбичката да се затвора лесно за време на транспортот или при движење наоколу. Достапно во три големини: XS, S и L.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/TOOLBAG

Напомена: прикажаната цена е за L големина на торбата.