TIKKINA®

1.200,00 ден.
In Stock
TIKKINA®

TIKKINA 
Едноставнa и компактна челна лампа со предно светло за осветлување во близина. 250 лумени

Предните светла TIKKINA нуди осветленост од 250 лумени и зрак на разлевање за осветлување во близина. Едноставно и компактно, корисно е за активности на отворено, како што се кампување, пешачење или при патување. TIKKINA доаѓа со 3 стандардни батерии и е исто така компатибилен со батеријата што може да се наполни со CORE, благодарение на дизајнот HYBRID CONCEPT. Додатоците за монтирање овозможуваат ламбата да биде прикачена на кој било вид кацига или на велосипед.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/CLASSIC-headlamps/TIKKINA