TIKKID®

1.500,00 ден.
In Stock
TIKKID®

ТИККИД
Компактна челна лампа за деца од 3 години и повеќе. 20 лумени

Лесна за употреба, ТИККИД е првата челна лампа на Petzl дизајниран за деца. Има зрак поплавување што нуди удобен вид за читање или играње, во затворен простор или надвор. Лентата за глава, што може да се испушти под напнатост и заштитената акумулаторска батерија, ја прават особено погодна за мали деца.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/CLASSIC-headlamps/TIKKID