THALES

11.400,00 ден.
In Stock
THALES

THALES

Триаголник за евакуација без ленти за рамењата.

THALES е триаголник за евакуација без ленти за рамења што лесно се мести и се прилагодува без подесување на различни големини.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/BERMUDE