Tenaya TARIFA

7.000,00 ден.
In Stock
Tenaya TARIFA

ТАРИФА
Повеќе прецизност
Развиени паралелно со OASI, TARIFA споделува многу од техничките достигнувања што се применуваат на тој модел. Главната разлика е во тоа што TARIFA е малку поцврст модел во предните прсти и петицата, овозможувајќи поголема сила да се пренесува преку прстите кога се користат ситни рабови, но сепак е доволно флексибилна. Патики за качување совршени за вертикални “wall sидови“ и за правци кои бараат големи поставувања на стапалата. Како и сите наши модели во опсегот Aerial Plus, заоблената форма и напредната обвивка за прсти на TARIFAта му дава на стапалото одилчно користење за надвисни насоки.

https://tenaya.net/en/tarifa