Tenaya RA

7.000,00 ден.
In Stock
Tenaya RA

БАЛАНС ПРО
Патики со високи перформанси за качување кои нудат совршен баланс, дозволувајќи му на корисникот да постигне максимална перформанси во сите видови ситуации. Ефективни за долги насоки, надвисна детали, комбинирајќи сè, од потег на проблемот со болдер, до технички рабови или мазни плочи. Овие се патиките што ги носеше Алекс Мегос за време на неговото прво искачување 9а насока со тежина.

https://tenaya.net/en/ra