Tenaya Oasi

7.000,00 ден.
In Stock
Tenaya Oasi

ОАЗИ
Разноврсна
Кога започнавме со „проектот ОАСИ“, сакавме да создадеме закривени патики за качување кои ќе работат исто така на плочи со триење и вертикални sидови, како и надвисни насоки и  болдер проблеми и за да го постигнеме тоа, требаше да размислиме за целиот наш процес на дизајнирање па иновиравме нови технологии. Конечниот резултат е патика со зачудувачка прецизност и исклучителна удобност. Нејзиниот дизајн и систем на конструкција “le“ овозможуваат петицата да лежи пониско додека се искачува и одлично реагира на секоја ситуација, пренесувајќи ги деталните информации на корисникот во секоја ситуација.

https://tenaya.net/en/oasi