Tenaya Mundaka

7.440,00 ден.
In Stock
Tenaya Mundaka

МУНДАКА
Уште почувствително
Совршена комбинација на форма и флексибилност овозможувајќи крајна прецизност. Мундака се одликува со блиско, налик на ракавица, обезбедувајќи максимална одговорност во сите видови ситуации при искачување.Агресивно, но избалансирано, Мундака е најшироко вклопувачка патика за качување на Тенаја брендот и е одлично оспособена за надвиснати насоки и  болдерпроблеми, но истотака не заостанува со ефикасност при насоки со триење како плочи.

https://tenaya.net/en/mundaka