Tenaya Mastia

7.200,00 ден.
In Stock
Tenaya Mastia
МАСТИА
Сè што ви треба на едно место!
Кога ја дизајниравме новата Мастија, сакавме не само да создадеме агресивна патика што ќе дава максимална моќност за стоење на ситни фаќалишта, туку и да обезбеди незаменлива корисна реакција во сите позиции. Помоќна, поодговорна, тоа е суштината на „Мастија“ и се фокусиравме на секој аспект во процесот, дизајнирајќи и редизајнирајќи го секој елемент сè додека не постигнавме совршена рамнотежа.