Tenaya INDALO

8.700,00 ден.
In Stock
Tenaya INDALO

Агресивно обликувана патика која обезбедува извонреден допир при качувањето!

“Indalo“ ви дава максимална контрола врз микро-рабовите и малите фаќалишта, истовремено обезбедувајќи целосна чувствителност и прецизност во движењата на триење и размачкување.

Доколку сакате да напрадувате, INDALO е патика за вас!