Tenaya IATI

7.000,00 ден.
In Stock
Tenaya IATI

IATI
Повеќе ресурси и прецизност
Наменети за максимална ефикасност, патиките за качување IATI ви откриваат поевеќе ресурси и поголема прецизност при секое движење. Конструирани со употреба на комбинација на кожа и микрофибер, IATI ги има сите добри точки на неговиот претходник OASI, но подобрени во поголем степен. Награден како „Избор на уредникот“ (како што беше ОАСИ), IATI се одликува со повеќе закривена форма и е врвно способна за насоки и болдери, било да се вертикални или надвисна. Дури и пред да започнете со качување, ќе сфатите дека овие патики се нешто посебно - нивната асиметрична и заоблена форма веднаш ви даваат чувство на целосна контрола и перформанси.

https://tenaya.net/en/iati