Tango 8.5mm

7.975,00 ден.
In Stock
Tango 8.5mm

ТАНГО 8,5 мм
Динамичко јаже кое се користи исклучиво како дупло со дијаметар од 8,5 mm за качување долги насоки, како спортски така и традиционални повеќе должински насоки.

Со дијаметар од 8,5 mm, дуплото јаже TANGO 8,5 е дизајниран за качување по повеќе нивоа. Благодарение на дебелината на нејзината обвивка, флексибилноста и неговата издржливост, лесен е за употреба со сите алатки за осигурување.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Ropes/TANGO-8-5-mm

Напомена: прикажаната цена е за 60м јаже!