SWIFT RL

6.050,00 ден.
In Stock
SWIFT RL

SWIFT RL
Челна лампа која е ултра моќна со полнач за батеријата со REACTIVE LIGHTING® технологија. 900 лумени.

Со јачина од 900 лумени на само 100 g, SWIFT RL е најмоќната челна лампа на Petzl. Со REACTIVE LIGHTING® технологијата, сензорот го анализира надворешното светло во околината и автоматски ја прилагодува осветленоста на лампата. Лентата за глава се рефлектира за ноќна видливост. Неговата двостепена конструкција обезбедува одлична стабилност во динамични и интензивни активности, како што се качување, алпинизам, трчање и скијање. SWIFT RL е интуитивен, со едно копче за лесна контрола на сите функции на ламбата. Се полни, со мерач на пет нивоа за прецизно следење на нивото на полнење на батеријата.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/PERFORMANCE-headlamps/SWIFT-RL