STRATO® VENT

5.500,00 ден.
In Stock
STRATO® VENT

STRATO VENT
Лесен заштитен шлем со одлична вентилација.

Шлемот STRATO VENT е многу лесен и удобен, благодарение на своите системи CENTERFIT и FLIP & FIT, кои гарантираат дека шлемот безбедно се вклопува на главата. Прилагодливата каишка која е од цврст матерјал го прави идеален за работа на висина и на тло. Има дупки за вентилација што овозможуваат проток на воздух низ шлемот. Со својот потенцијал за интеграција на предните фарови во Petzl, заштита на слухот и повеќе додатоци, тој е целосно модуларен шлем, со што одговара на специфичните дополнителни потреби на професионалци.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Helmets/STRATO-VENT