STRATO®

5.300,00 ден.
In Stock
STRATO®

СТРАТО
Лесен шлем.

Шлемот СТРАТО е многу лесен и удобен, благодарение на системите ЦЕРТЕРФИТ и ФЛИП & ФИТ, кои гарантираат дека шлемот безбедно се вклопува на главата. Прилагодливиот каиш има соодветна јачина и го прави идеален за работа за на висина и на тло. Неотворената надворешна обвивка штити од електрични опасности, прскање на растопен метал и оган. Со својот потенцијал за интеграција на предните фарови во Petzl, заштита на слухот и повеќе додатоци, тој е целосно модуларен шлем, со што се задоволува специфичните дополнителни потреби на професионалци.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Helmets/STRATO