SPLIT

2.650,00 ден.
In Stock
SPLIT

SPLIT 

Торба за јаже
Носете/транспортирајте го вашето јаже внимателно! Со капацитет од 25 литри, ранец/торбата за јаже “SPLIT“ може да носи до 120 m јаже.

Внатрешната отстранлива церада ви овозможува да ја постелите на тлото со распослано јаже и да почнете со качување. Системот за затворање со ролна го прави покомпактен и полесен за носење. Со прилагодливи ленти за рамо, може да се носи на грб, да виси за половината или преку друг пакет. Торбата SPLIT обезбедува ефикасна заштита од прашина и триење

 

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-And-Accessories/SPLIT