SPIRIT SCREW-LOCK

876,00 ден.
In Stock
SPIRIT SCREW-LOCK

SPIRIT SCREW-LOCK
Компактен, ултра лесен матица карабинер.

SPIRIT SCREW-LOCK се заснова на кабинерот SPIRIT и го користи рачниот систем за заклучување на завртките на Petzl. Овој карабинер е дизајниран за специфични апликации, на пример за вкопчување на сидриште. Тој е многу компактен и има пресек H за да се намали телесната тежина, како и системот Keylock за да се избегне прицврстување на карабинерот за време на маневри.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/SPIRIT-SCREW-LOCK