SPIRIT EXPRESS

1.200,00 ден.
In Stock
SPIRIT EXPRESS

SPIRIT EXPRESS
Лесен, разноврсен комплет за качување на природни и вештачки карпи.

Лесен и ергономски, комплетот SPIRIT EXPRESS е репер за качување за спортско качување и алпинизам. Дизајнот на права порта нуди одличен зафат и го олеснува вкопчувањето и откопчувањето, благодарение на текстуралната порта и системот Keylock. Дизајнот на свитканата порта овозможува ефикасно да се вкопча јажето. Ергономскиот облик на прагот за брзо повлекување EXPRESS го олеснува држењето. Достапно е во две должини: 11 и 17 см.

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/SPIRIT-EXPRESS