SPIRIT 6 packs

4.100,00 ден.
In Stock
SPIRIT 6 packs

SPIRIT 6-pack 
Пакување од 6 карабинери со свиткана вратичка SPIRIT
Познат по тоа што е лесен и разноврсен, карабинот SPIRIT е репер за спортско качување. Дизајнот на свиткана врата го оптимизира отвкопчувањето на јажето. Системот на вкопчување "Keylock" на вратичката го спречува заглавувањето на карабинот и јажето. Неговата стандардна големина не ја загрозува тежината; всушност, неговиот одличен сооднос тежина-изведба значи дека можете да го носите со себе на различни видови терени, како што се единечни терени, повеќестепени, алпски карпи или мраз. Пакетот содржи шест карабинери со свиткана врата SPIRIT со различни бои (сива, виолетова, зелена, црвена, жолта и сина), за да одговараат на различни големини на камери и навртки.

 

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-And-Quickdraws/SPIRIT-6-Pack