SPATHA

900,00 ден.
In Stock
SPATHA

SPATHA
Нож со дупка за карабинер.

Ножот SPATHA е дизајниран за да може да се прикачи со карабинер на самиот појас. Профилот на сечилото овозможува лесно сечење на јажиња и жици. Лесно е да се манипулира со неговото текстурирано тркало, дури и кога се носи ракавици и може да се заклучи во отворена позиција.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/SPATHA