Sm'D WALL

570,00 ден.
In Stock
Sm'D WALL

Sm'D WALL
Компактен, лесен карабинер во форма на Д, за прогресија при качување и за прикачување додатна опрема.
Лесно е да се манипулира, дури и кога се носат ракавици.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/Sm-D-WALL