SITTA

9.500,00 ден.
In Stock
SITTA

SITTA
Појас за спортско качување и качување мраз.

Наменета за интензивна употреба при спортско скачување и алпинизам, врвната технологија користена на SITTA е компактна, лесна и исклучително удобна. Конструкцијата “WIRE FRAME“ нуди исклучително тенок и флексибилен појас, што овозможува целосна слобода на движење. Четирите јамки на опрема ја оптимизираат организацијата на целата опрема потребна за прогресија на мраз или карпа. Врвните точки се изработени од високо-модул полиетилен за подобрена отпорност на триење на јаже и за поголема издржливост на корисникот.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/SITTA