SIMBA

3.000,00 ден.
In Stock
SIMBA

SIMBA
Целосен и прилагодлив појас за качување за деца полесни од 40 кг.

Бидејќи малите деца немаат добро дефинирани колкови за да се закочат на половината, целосен појас за телото е неопходно за безбедност.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/SIMBA