Seat for VOLT@Harnesses

10.720,00 ден.
In Stock
Seat for VOLT@Harnesses

Седиштето за под појас за работа на височина за појасот VOLT®
Седиштето е за поголема удобност за време на висење при работа на височина.

Седиштето за прицврстување на VOLT се прикачува на одредените слотови на ременот. Овозможува дополнителна удобност за време на продолженото висење.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/Seat-for-VOLT-harnesses