SAKAPOCHE

1.500,00 ден.
In Stock
SAKAPOCHE

SAKAPOCHE
Ергономски облик на торбичка за Магнезиумова креда со страничен џеб.

Торбичката за Магнезиумова креда има џеб со внатрешен патент. Овој џеб е со големина за складирање на клучеви, пари, барови... Ергономскиот облик го олеснува пристапот до креда. Меката ткаенина нема да предизвика непријатност при користење. Практичен систем за затворање со влечење и врвка на врвка. Може да се отвори само со една рака ако заборавите да го отворите пред да започнете да се качувате.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/SAKAPOCHE