SAKA

1.200,00 ден.
In Stock
SAKA

SAKA
Торбичка за Магнезиумова креда со ергономска форма.

Ергономскиот облик на торбичката SAKA овозможува лесен пристап до кредата. Меката ткаенина нема да предизвика непријатности. Практичен систем за затворање со влечење и врвка на врвка. Може да се отвори само со една рака ако заборавите да го отворите пред да започнете да се качувате.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/SAKA