POWER LIQUID

POWER LIQUID
650,00 ден.
In Stock
POWER LIQUID

POWER LIQUID
Течна креда во туба.

POWER LIQUID магнезиумова течноста наменета за качување на вештачки карпи ги суши рацете во рок од неколку секунди од апликацијата и ги одржува долго време да бидат суви.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/POWER-LIQUID