POWER CRUNCH

500,00 ден.
In Stock
POWER CRUNCH

POWER CRUNCH
Кршена магнезиумова креда.

Магнезиумова креда која служи за да ви ги суши рацете и со тоа го подобрува качувањето односно не ви се потат дланките. Достапно е во две големини пакети, за да одговараат на потребите на качувачот и тоа: пакетот од 100 гр и пакет од 200 гр кој може да се чува за повторно полнење.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/POWER-CRUNCH

Прикажаната цена е за 200гр Магензиум.