PORTAGE 30L

4.300,00 ден.
In Stock
PORTAGE 30L

PORTAGE   -  30 Литри
Ранец со среден капацитет за спелеологија.

Ранецот на PORTAGE е дизајниран за спелеологија.. Има волумен од 30 литри и е изработен од TPU (PVC) материјал со заварена конструкција што овозможува поголема јачина. Ремените ленти за рамото и обликуваните рачки овозможуваат поголема удобност. Торбата има специјално дизајниран џеб за складирање на појасот за време на тесните премини.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Packs-and-accessories/PORTAGE-30L