PODIUM

9.780,00 ден.
In Stock
PODIUM

PODIUM
Седиште дизајниранo за продолжено висење при работа на височина.

PODIUM обезбедува оптимална удобност за време на продолженото висење. Широката позиција за седење нуди одлична стабилност. Цврсти страни спречуваат пресекување на лентите од мрежи на бутовите. Лесно за користење, седиштето има две јамки за опрема и задна кука, што го олеснува чувањето со цел да се олесни движењето. Се поврзува со ASTRO BOD FAST и ASTRO SIT FAST со навртки со две окови (C087AA00).

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/PODIUM