PITAGOR

7.100,00 ден.
In Stock
PITAGOR

PITAGOR
Триаголник за евакуација со ленти за рамо.

PITAGOR е триаголник за евакуација при спасување на повреден со ленти за раменици, кои лесно се местат и прилагодуваат благодарение на токите за заклучување на DOUBLEBACK.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Harnesses/PITAGOR