OXAN SCREW-LOCK

580,00 ден.
In Stock
OXAN SCREW-LOCK

OXAN SL
Овален карабинер со висока јачина.

OXAN е челичен карабинер со висока цврстина дизајниран за употреба при работа на висина на тешки достапни места. Овалната, симетрична форма овозможува оптимално вчитување на карабинерот при поставување на сидришта или вкопчување на метални конструкции.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Professional/Connectors/OXAN