OUISTITI

3.600,00 ден.
In Stock
OUISTITI

OUISTITI
Целосен појас за качување за деца полесни од 30 кг.

Наменета за деца со тежина помала од 30 кг, опсегот OUISTITI е особено лесен за поставување и прилагодување. Не бара конектор да се прицврсти, а системот за прилагодување е тежок за пристап до детето. Перфорираната структура на пена и предната вратоврска ја поддржуваат удобноста при искачувањето. Задната точка на прицврстување му овозможува на детето да биде поврзано за други специфични активности.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/OUISTITI