OK OK SCREW-LOCK

1.000,00 ден.
In Stock
OK OK SCREW-LOCK

OK TL

Овален карабинер за употреба со макари и алатки за спуштање и качување

Лесен алуминиумски карабинер со симетричен овален облик кој овозможува оптимално користење на сите алатки за осигурување, качување и спуштање. Достапно во три системи за заклучување.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Carabiners-and-quickdraws/OK