NAO®RL

10.450,00 ден.
In Stock
NAO®RL

НАО®
Челна лампа која е ултра моќна, со повеќе вградени сијалички со полнење на батеријата. Карактеристики REACTIVE LIGHTING® технологија која автоматски го прилагодува интензитетот на светлината на потребите на корисниците. 1500лумени

Со 1500 лумени моќност, НАО го поставува стандардот за ноќни патеки! Интелигентна е и е целосно посветена на перформансите. За време на активност, со REACTIVE LIGHTING® технологија, НАО ја анализира амбиенталната светлина и веднаш ја прилагодува осветленоста на потребите на спортистот. Со оптимизирана енергија и манипулации сведени на минимум, тркачот на патеките може да се концентрира на трката!

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/PERFORMANCE-headlamps/NAO