Mambo 10.1mm, 60m

9.280,00 ден.
In Stock
Mambo 10.1mm, 60m

MAMBO® 10,1 mm
Динамичко единечно јаже со дијаметар од 10,1 mm за качување на природни и вештачки карпи. 

Јажето MAMBO 10.1 има дијаметар од 10,1 mm за поголема разноврсност и леснотија на користење на природни и вештачки карпи. Ова јаже има густа обвивка за поголема издржливост и подобра контрола.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Ropes/MAMBO-10-1-mm

Напомена: прикажаната цена е за 60м јаже!