LUNA

5.000,00 ден.
In Stock
LUNA

LUNA
Женски појас за спортско качување и алпинизам, со прилагодливи петелки на нозете.

Појасот LUNA е прилагодена на женското тело. Наменето за спортско качување, алпинизам, високогорство, качување повеќе должини насоки и истотака и за вештачки карпи.  Подесувањето кај нозете служи за адаптирање на различни типови кориснички
, во која било сезона. Оклопните јамки на нозете и појасот обезбедуваат максимална удобност без да се запре слободата на движење. Петте јамки за опрема ја носат целата опрема потребна за прогресија на мраз или карпа и ја прават лесно достапна за време на активност.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/LUNA