HUIT ANTIBRULURE

950,00 ден.
In Stock
HUIT ANTIBRULURE

HUIT ANTIBRULURE
"8"ка, алатка за осигурување и максимално брзо спуштање по јаже, на која има дел за држење по спуштањето.
Анодијанизирана верзија на HUIT со тубулаторот за горење при држење на алатката кога е жешко по долго или брзо спуштање со неа/

За подетални информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Belay-devices-and-descenders/HUIT-ANTIBRULURE