HIRUNDOS

6.047,00 ден.
In Stock
HIRUNDOS

HIRUNDUS
Појас со долгогодишна традиција, познат помеѓу светската качувачка елита. Лесен и удобен за качување на природна и вештачка карпа, за повеќе должински насоки и мраз.

Лесен и удобен, појасот HIRUNDOS е дизајниран со тенок дизајн со еластични јамки за нозе нуди целосна слобода на движење со минимална тежина. Четирите јамки за опрема обезбедуваат доволно простор за потребната опрема. Врвните точки се изработени од високо-модул полиетилен за подобрена отпорност на триење на јаже и за поголема издржливост на корисникот.

За повеќе информации прочитајте на:

https://www.petzl.com/INT/en/Sport/Harnesses/HIRUNDOS